14-15 Nisan 2017 tarihlerinde Gaziantep’te yapılan 2. Uluslararası, 6. Ulusal Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu’na Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi yine damgasını vurdu.
Bu sene ana teması “Gastronomi ve Kültür Turizmi” olan ve Gaziantep Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleşen sempozyumda Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi katılımcıları 64 bildirinin 15'ini sunarak kongreye en çok bildiri sunan üniversite olma başarısını gösterdi. Sempozyumun sonunda gerçekleştirilen genel değerlendirme panelinde Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu Yürütme Kurulu tarafından sempozyuma katkıları dolayısıyla Fakültemiz dekan vekili Prof. Dr. Kemal BİRDİR ve öğretim üyesi Prof. Dr. A. Celil ÇAKICI'ya teşekkür plaketi takdim edildi.
Geçen yıl Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin düzenlediği Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu’nda Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi 12 bildiri ile yine en çok bildiri sunan fakülte olmuştu.
Sempozyumda sunulan bildiriler ve yazarları şu şekildedir;
Bilimsel Etkinlik Katılımcılarının Motivasyon Kriterleri Ve Demografik Özelliklerine Göre Kümelenmesi
ARŞ. GÖR. OZAN GÜLER
YRD. DOÇ. DR. GÜRKAN AKDAĞ
ARŞ. GÖR. SERCAN BENLİ
ARŞ. GÖR. ALİ DALGIÇ
Yiyecek ve İçecek Şirketlerinin Nakit Dönüşüm Sürelerinin Analizi: Türkiye-İngiltere Karşılaştırması
DOÇ. DR. ERDİNÇ KARADENİZ
ARŞ. GÖR. MEHMET BEYAZGÜL
ARŞ. GÖR. FATİH GÜNAY
ARŞ. GÖR. SELDA DALAK
Fırıncılıkta Ekmek Var mı? Fırıncılar Üzerinde Bir Araştırma
DOÇ. DR. KAMİL UNUR
YRD. DOÇ. DR. DİLEK ATÇI
ZEYNEP ALBAYRAK
SABAHAT CEYLİN ŞANLI
Yerel Tatların Sürdürülebilirliğinde Turist Rehberlerinin Önemi: Gurme ve Gastronomi Uzmanlık Seminerlerine Katılan Turist Rehberlerine Yönelik Bir Araştırma
DOÇ. DR. UYSAL YENİPINAR
ARŞ. GÖR. GİZEM ÇAPAR
Dünyada Marka Değeri En Yüksek Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Kurumsal Sosyal Sorumluluk Faaliyetlerinin Değerlendirilmesi
DOÇ. DR. ERDİNÇ KARADENİZ
SEMA NUR ÜNLÜBULDUK
Yiyecek-İçecek İşletmeleri Servis Çalışanlarının İş Yaşamındaki Sorunları: Giresun’da Bir Araştırma
DOÇ. DR. KAMİL UNUR,
YRD. DOÇ. DR. ÇAĞDAŞ ERTAŞ
ÖĞR. GÖR. BAYRAM KANCA
Çay ve Kahve Hangi Durumlarda Neden Tüketilir,
Hangi Duyguları Çağrıştırır?
PROF. DR. CELİL ÇAKICI
ARŞ. GÖR. NESLİHAN ŞİMŞEK
Borsa İstanbul’da İşlem Gören Hava Yolu Şirketlerinde Finansal Analiz Tekniklerinin Kullanımı Üzerine Bir Araştırma
DOÇ. DR. ERDİNÇ KARADENİZ
ARŞ. GÖR. SELDA DALAK
ARŞ. GÖR. FATİH GÜNAY
ARŞ. GÖR. MEHMET BEYAZGÜL
Kültürel Miras Kapsamında '' Gaziantep Tarihi Tahmis Kahvesi''nin Değerlendirilmesi: Bir Historan Örneği
DOÇ. DR. UYSAL YENİPINAR
ÖĞR. GÖR. GÖKHAN ÇOLAK
Lisans Düzeyinde Eğitim Alan Turizm Öğrencilerinin Etik Yargılarının İncelenmesi
DOÇ. DR. KAMİL UNUR
ARŞ. GÖR. FERHAT ŞEKER
Pastane Çalışanlarının Mesleklerinin İyi ve Kötü Yanlarının Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
DOÇ. DR. KAMİL UNUR
YRD. DOÇ. DR. DİLEK ATÇI
ARŞ. GÖR. FERHAT ŞEKER
ARŞ. GÖR. ANIL KALE
ARŞ. GÖR. MUHAMMET A. KINIKLI
Coğrafi İşaretlemenin Gaziantep Şırası Açısından Önemi
YRD. DOÇ. DR. HÜLYA TAŞTAN
HİLAL ÖZ
Sürdürülebilirlik Kapsamında Yeşil Yıldız Uygulamalarına Yönelik Tüketici Algıları: Mersin Örneği
DOÇ. DR. SEVDA SAHİLLİ BİRDİR
ARŞ. GÖR. DERYA TOKSÖZ
DOÇ. DR. UYSAL YENİPINAR
Halka Açık Restoran İşletmelerinin Nakit Akış Profillerinin Analizi: Uluslararası Bir Karşılaştırma
DOÇ. DR. ERDİNÇ KARADENİZ
ARŞ. GÖR. FATİH GÜNAY
ARŞ. GÖR. SELDA DALAK
ARŞ. GÖR. MEHMET BEYAZGÜL
Kalite Maliyetlerinin Analizi: Bir Yiyecek İçecek İşletmesinde
Uygulama
DOÇ. DR. LEVENT KOŞAN
ÖĞR. GÖR. OKAN ÇOLAK
- 2017-04-26 13:59:26
- 7066