Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar, ÜniLig Türkiye Bocce Şampiyonası Açılış Seremonisine Katıldı


Mersin’de Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun (TÜSF) faaliyet programında yer alan ve 24 üniversiteden 122 sporcunun katıldığı ÜniLig Türkiye Bocce Şampiyonası, düzenlenen açılış seremonisi ile başladı.

31 Ocak Cuma günü düzenlenen seremoniye Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar, TÜSF Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Toroslar Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, antrenör ve sporcular katıldı.

Seremonide konuşan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, spor alanında yapılan çalışmaların her branşta başarıyı getirdiğini ifade etti. Vali Pehlivan, “İl genelimizdeki lisanslı sporcu sayısı 210 bini geçti. Bocce branşında da lisanslı sporcu sayımız her geçen gün artıyor ve geçen yılın rakamlarına göre bu branşta yaklaşık 2 bin sporcumuz bulunuyor. Şampiyonada mücadele edecek tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

TÜSF Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen ile Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksün Öz de seremonide bir konuşma gerçekleştirerek organizasyona katkı sunan tüm paydaşlara teşekkürlerini ilettiler.

Konuşmaların ardından TÜSF Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen tarafından Vali Ali Hamza Pehlivan, Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksün Öz’e şampiyonaya olan katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

ÜniLig Türkiye Bocce Şampiyonası, 2 Şubat’ta sona erecek.

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü





  • 2025-02-04 10:21:10
  • 614